Legebesøk

I dag har jeg gjort noe jeg trodde jeg skulle slippe den første måneden min her. Jeg har fått halsbetennelse/influensa, så i dag sendte min kjære roomie Mika meg til legen. Hun dro i morges til Argentina for fem uker, der hun skal ha praksis på forskjellige sykehus. Hun studerer nemlig medisin på det siste året, og jeg fikk en aldri så liten konsultasjon av henne i går haha. Det er gøy da, hun kan hjelpe med hva enn det er, for tre uker siden hadde jeg øyekatarr, og hun bare fiska frem en salve fra rommet sitt. Perfekt. Jeg var forberedt på å vente hos legen ganske lenge, jeg hadde jo tross alt ikke bestilt time. Jeg gikk hjemmefra 13.00, var der 13.13, og kom inn til legen 13.40. DET var imponerende raskt til å være Spania, må jeg si. Så fikk jeg forklart meg og alt på spansk, hadde jo seff øvd litt på de viktigste glosene som lav allmentilstand, hals og feber hahah. Doktoren skrev ut en resept og jeg gikk på apoteket og var hjemme igjen bare en time etter jeg hadde gått hjemmefra. 

Jeg har hatt vondt i halsen og følt meg dårlig ganske lenge, og da er det jo ikke annet å gjøre enn å ta livet med ro. Og da får man jo tid til å tenke, masse. Og jeg tenker at jeg gleder meg veldig til mamma og lillesøs kommer på besøk! Nå er det 37 dager siden jeg har sett mamma, det tror jeg er rekord... MEN om 23 dager kommer hun hit, og skal være nesten en uke, så det blir bra! Jeg gleder meg hvertfall masse.

I kveld skal jeg bare være hjemme og gjøre lekser, for i morgen har jeg min første prøve i gramatikk hohoho -alle verbtidene jeg har slitt sånn med siden ungdomsskolen, i morgen skal de virkelig settes på prøve (bokstavlig talt hehehhe). Så skal jeg krype til køys meget tidlig, ingenting er bedre enn å være uthvilt til en ny dag! 

M.

 

2 kommentarer

Vilde

07.10.2015 kl.16:02

gleder meg <3<3<3

07.10.2015 kl.19:48

Kjære Maren, godt du har en romvenninne som studerer medisin da👍Ønsker deg riktig god bedring min venn😷🍸🎉🎈👍Klem klem

Skriv en ny kommentar

Maren Grønli Berg

Maren Grønli Berg

19, Trondheim

I august 2015 flyttet jeg til Barcelona, her jeg skal gå på universitetet i ett år. På denne bloggen vil jeg dele min hverdag og mine opplevelser med dere underveis. -smask

Kategorier

Arkiv

hits