Update: Sitges

Hei og hopp! Nå er det sykt lenge siden jeg har gitt livstegn her på bloggen, så nå skal jeg i løpet av de neste blogginnleggene oppdatere dere på alt som har skjedd siden sist. I løpet av de dagene pappa var med meg her nede, reiste vi litt sørover til en annen by som heter Sitges. Der var planene store om soling og chilling i fire hele dager, men DET kunne vi bare drømme om. Det regnet så og si hele tiden, det tordnet og lynet, og det var kaldt (kaldt i den forstand at jeg frøys da jeg gikk i singlet og shorts hehheheh, sikkert luksus for alle dere som er hjemme i kulda og flommen, men til å være Sitges og "syden" var det kaldt, lover). Det ble med andre ord et heller amputert "syden-opphold", og da vi sjekket ut av hotellet for å reise tilbake til Barcelona kunne vi ikke annet enn å glede oss over at det var over.

Okei jeg overdriver kanskje litt, og det skal sies at vi fikk en ganske fin tur til gamlebyen/sentrum den siste dagen. Her vandret vi rundt i mange smågater og smug, og avsluttet turen ganske ok. Okay, på tide med litt bilder, det var tross alt ganske vakkert i den ene delen av byen.

Da vi kom tilbake til Barcelona var det IKEA som stod for tur. Her skulle det handles inn til leiligheten og rommet mitt, og turen tok ikke mindre enn 4 (FIRE!) timer. Da var vi ganske døde begge to, og resten av den kvelden tilbragte jeg bare rolig i mitt nye hjem. Dette er faktisk akkurat to uker siden i dag, så i dag kan jeg feire at jeg har overlevd mine to første uker på egenhånd. Dette er jo tross alt første gang jeg bor hjemmefra, og jeg må si jeg er overrasket over hvor bra det har gått! Wuhuu!

Nå venter kjøleskapet på meg, for jeg har nemlig handlet inn til tiiidenes mozarellasalat! Hasta luego.

M.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maren Grønli Berg

Maren Grønli Berg

19, Trondheim

I august 2015 flyttet jeg til Barcelona, her jeg skal gå på universitetet i ett år. På denne bloggen vil jeg dele min hverdag og mine opplevelser med dere underveis. -smask

Kategorier

Arkiv

hits