Universitat de Barcelona // UB

(Dette innlegget ble skrevet 31. august)

Hei og hopp! I dag har vært en topp dag, for jeg har fått gjort unna noe jeg har sett fram til leeeenge -å besøke skolen! Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er her jeg kommer til å tilbringe mye av tiden min framover. Det var deilig å se hvordan det var, så jeg slipper å gå rundt og lure og spekulere mer på det. Nysgjerrige meg hadde jo seff også studert skolen ganske nøye på google street view, så jeg visste akkurat på kartet hvor vi skulle. Da vi kom fram var det gaaaanske mye større enn det jeg hadde sett for meg. DEN majestetiske bygningen, med tårn på hver side, og søyler rundt inngangspartiet. Maravilloso!Med alle plantene, trærne og fontenene tror jeg nok dette er en plass jeg kommer til å trives. Hvis noen lurte, så elsker jeg planter hehe begynte nesten å gråte da jeg måtte reise fra to av mine planter hjemme, som i år skal få bo hos min pappa. Det var et sånt fint lite tre fra IKEA, som hadde vokst såååå mye siden jeg kjøpte det, takket være mine grønne fingre, masse vann, og en del koseprat. Jeg lover dere, planter har ører, det er derfor min har vokst seg så stor og fin. NOK om planten min -vi vandret litt rundt om kring i hallene og de forskjellige avdelingene, og shit, det var stort! Jeg fant avdelingen hvor jeg skal være, "Estudios Hispanicos", og så straks for meg det yrende studielivet som finner sted her om akkurat to uker fra i dag. Bildet under er tatt fra en benk rett utenfor det jeg tror skal være klasserommet mitt. Kan fint se for meg å spise lunsj her, altså!SJEKK de sjakkrutete flisene på gulvet da, de gjorde liksom prikken over i-en! Det meste av skolen bestod av matte-avdelinger, da, så jeg tror jeg skal gå på skole med masse nørds. Det var algebra-avdeling, geometri-avdeling, matteinstitutt ++, så her blir jeg omkranset av kloke mennesker, og det kan jo være fint. Vi gikk gjennom en laaang gang, og helt på enden kom vi til oase #2, der det ikke vokste hvilket som helst tre, men et APPELSINTRE. Et appelsintre, PÅ SKOLEN. Herregud sier jeg bare, her er det selvplukk i lange baner. Og gjett hva som ligger og svømmer i det fine, lille bassenget sidenav -nemlig mange søte, små slørhalefisker i alskens farger. Dios mío, dette er himmelen.Ved inngangen til skolen fant vi denne lille sjappa, hvor de selger merch merket med skolelogoen. Alt fra college-gensre, bærenett, blyanter, capser og blyantspissere. HAHA hva blir det neste? Da kan de like gjerne ha et cheerleader-lag også, og basketballtreninger, som på High School Musical. Hadde gjerne meldt meg på som cheerleader altså, hahaha se for dere meg blant alle de hotte spanjol-basket-guttene høhøh det hadde vært noe ;););)

Oioi holdt nesten på å glemme det viktigste -på baksiden av skolen var det et eget uteområde med drivhus og ENDA flere fiskedammer, og en TIKIBAR! Herregud skolen min har en egen strandbar på baksiden av bygningene, shit, så kult. Det var stæsjet opp med øltønner, ølstoler, egen tappekran inni baren og frysedisk og hele pakka. Her ser jeg for meg at det skal være sånn dåp som man har i russetida i Norge, for alle de nye studentene -det er lov og håpe? Det hadde virkelig vært noe. Og sist men ikke minst, obligatorisk posering under skolebanneret utenfor hovedinngangen.

Dette blir bra.

M.

3 kommentarer

Lise G

01.09.2015 kl.23:56

Glede mæ til å følge bloggen din! :)

Mari Holland

15.09.2015 kl.05:21

HAHA, sånn serr, her har dem jo masse sånn cheer team, og æ ska prøv mæ bare for morro skyld. Lol, stiving på tur rundt. Jaja, men no e det faktisk leng sida du har skreve. Skriv!

Maren Grønli Berg

16.09.2015 kl.22:06

Mari Holland: hahahaha ser det for meg! Mari med splithopp og sexye moves, nais. Skal skrive nå snaaart, har bare vært så mye å gjøre!

Skriv en ny kommentar

Maren Grønli Berg

Maren Grønli Berg

19, Trondheim

I august 2015 flyttet jeg til Barcelona, her jeg skal gå på universitetet i ett år. På denne bloggen vil jeg dele min hverdag og mine opplevelser med dere underveis. -smask

Kategorier

Arkiv

hits