Dager igjen i Norge: 6

6 dager er tiden som gjenstår før jeg pakker sekken (les: har pakket ferdig de to og en halv koffertene mine) og reiser sørover. 144 timer forhåpentligvis fylt med glede, tårer, venner, familie og stress. Jeg har enda ikke begynt å pakke, og jeg kjenner det kniper seg i magen bare ved tanken på hvor ruttis jeg må være for å få med meg alt. På lørdag kveld reiser jeg og min one way-ticket til Barcelona hvor jeg skal tilbringe det neste skoleåret. BARCELONA FOLKENS! Pappa skal ha den resterende halve kofferten, hehe for dere som lurte på hvorfor jeg bare skulle ha med meg to og en halv koffert. Jeg reiser altså ikke heeelt alene, for dere som trodde jeg var så tøff. 

Om 6 dager flytter jeg til en by jeg aldri har besøkt tidligere, og her skal jeg ta et årsstudium i spansk språk og kultur, og være student ved Universidad de Barcelona. Studiet er bare for utledninger, altså, jeg skal gå sammen med studenter fra hele verden. Hele universitetet har litt over 90 000 studenter, 4 campus og nesten 5000 lærere, professorer og andre ansatte. Og her skal da altså jeg finne min plass, mine venner, og min omgangskrets, blant de 100 000, HUNDRE TUSEN andre menneskene. Shit, det er mange. Er det bare meg, eller ligner alle disse gamle universitetene på hverandre? Dette ble bygd i 1450, så det er ikke akkurat høymotens, moderne opplegg. Men jeg synes det ser ganske vakkert ut likevel, synes dere ikke? 

 

For dere som kjenner meg godt er ikke akkurat blogg noe jeg har brukt så mye tid på tidligere, men nå følte jeg at jeg fikk muligheten servert på sølvfat i og med at jeg flytter til et av Europas mest populære reisemål. Da tenkte jeg jaggumeg å gi det et forsøk, og hvor digg er det ikke å friste alle dere her hjemme i Norge med bilder og updates fra denne vakre byen, sier jeg bare. Her kan dere altså følge meg og min hverdag som student i denne fantastiske byen. Og midt i dette bildet en plass, skal jeg bo. I en leilighet sammen med to andre studenter. Shit, jeg gleder meg!Jeg har allerede ganske mye å blogge til dere om, men dette holder som første innlegg!

SMASK

 M.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maren Grønli Berg

Maren Grønli Berg

19, Trondheim

I august 2015 flyttet jeg til Barcelona, her jeg skal gå på universitetet i ett år. På denne bloggen vil jeg dele min hverdag og mine opplevelser med dere underveis. -smask

Kategorier

Arkiv

hits